Kinderdagverblijf in Leiden

Kinderdagverblijf in Leiden

Bent u opzoek naar een leuk kinderdagverblijf in Leiden? Dan bent u bij ons op het juiste adres. We zullen er alles aan doen om er voor te zorgen dat uw kind het naar zijn zin heeft. En we zullen uw kind stimuleren in de ontwikkeling.

Over Kinderdagverblijf De Toverboom

KDV de Toverboom is een kleinschalig kinderdagverblijf met een bewuste visie, bestaande uit twee groepen van 12 en 10 kinderen. Wij hebben bewust voor kleine groepen gekozen zodat wij uw kind de volledige aandacht kunnen geven die hij/zij verdiend, maar ook om de rust beter te bewaren.

Ook streven wij ernaar om de sfeer van het gezinsleven te weerspiegelen, dit doen wij op verschillende manieren denk aan de volgende dingen:

– het jongere kind leert van het oudere kind

– huishoudelijke klusjes

Het pedagogisch beleid van de Toverboom is geïnspireerd door de meest waardevolle inzichten van verschillende pedagogen, waaronder: Rudolf Steiner, Thomas Gordon, Emmi Pikler, Maria Montessori en Alfie Kohn.

Waarom Kinderdagverblijf de Toverboom

Bij ons kinderdagverblijf geven wij uw kind de aandacht die hij/zij verdiend. Ook zullen wij helpen om de talenten van de kinderen verder te ontwikkelen en helpen we ze om erachter te komen wat ze leuk vinden of waar ze goed in zijn.

Wij zijn een bewust kinderdagverblijf, we maken dan ook gebruik van veel natuurlijke en biologische producten. En zullen de kinderen ook bewust proberen te maken dat deze dingen belangrijk zijn voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van de mens.

U kunt uw kind met een gerust hart achter laten bij KDV de Toverboom, we zullen leuke activiteiten doen en het kind stimuleren om bepaalde dingen te ontwikkelen. En natuurlijk zullen we goed voor uw kind zorgen.

Antroposofische kinderopvang

Natuurlijke kinderopvang

Liefdevolle kinderopvang

Bewuste kinderopvang

Heb je een vraag of wil je een keertje langskomen,
vul je hieronder je gegevens in en we nemen zsm contact met je op!