Antroposofische kinderopvang in valkenburg, zh

Bij ons leren de kinderen hoe de natuur in elkaar steekt, terwijl de zintuiglijke ontwikkeling gestimuleerd wordt. Wij maken zelf ook gebruik van eerlijke en heerlijke biologische voeding. We leven zo duurzaam mogelijk en hebben eerbied en respect voor ons milieu.

Biologische en duurzame producten:

Omdat voor ons natuur en milieu belangrijk zijn, maken wij gebruik van wasbare billendoekjes, ecologische schoonmaakproducten, en voornamelijk natuurlijke materialen. We proberen deze bewustwording aan de kinderen mee te geven door bijvoorbeeld het afval te scheiden en ze mee te nemen naar de glasbak of composthoop.

Gezonde voeding bij Kinderdagverblijf De Toverboom:

kinderen hebben van nature de aanleg om natuurlijke producten goed te verteren. Wij gebruiken dan ook voornamelijk biologische voeding en ingrediënten. Deze bevatten namelijk geen chemische toevoegingen, en bij de teelt worden er geen gebruik gemaakt van giftige bestrijdingsmiddelen. Bovendien is biologische landbouw ook nog eens beter voor het milieu.

Bij ons wordt er elke middag een warme maaltijd bereidt door onszelf. Omdat wij van natuur, dier en het milieu houden, maken wij gebruik van biologische producten. Wij doen elke dag ons best om een zo goed mogelijk gebalanceerd maaltijd voor uw kind klaar te maken.

Dierlijke producten worden hier niet gemist. Als bron van eiwitten gebruiken we verschillende soorten peulvruchten, noten en tofu. Ook volkoren graanproducten zijn een bron van eiwitten. Kinderen die geen zuigeling voeding meer drinken, maar nog wel een vorm van melk drinken bieden wij havermelk aan. In de havermelk zit calcium en toegevoegde vitamines, ook bieden wij biologisch volle melk aan.

Jaarfeesten

Elk kind echt zien

Kleinschalige opvang

Vrij spel

Heb je een vraag of wil je een keertje langskomen,
vul je hieronder je gegevens in en we nemen zsm contact met je op!