Duurzaamheid

Duurzaamheid

Met onze eerlijke biologische voeding genieten we elke dag van wat de natuur ons zo rijkelijk schenkt. We leven zo duurzaam mogelijk en hebben eerbied en respect voor ons milieu. Zo gebruiken we bijvoorbeeld wasbare billendoekjes, ecologische schoonmaakproducten, maken we zelf ons wasmiddel en allesreiniger en proberen we onze plastic consumptie zo laag mogelijk te houden. Dit laatste doen we bijvoorbeeld door een gedeelte verpakking vrij te kopen bij Pieter-Pot. Hier krijgen wij de producten in glazen potten die hergebruikt worden in plaats van plastic verpakkingen die weggegooid moeten worden.

Bij ons zijn wasbare luiers ook meer dan welkom. We zijn bekend met verschillende soorten luiers en de voordelen die wasbare luiers hebben. Dit bewustzijn proberen we de kinderen ook mee te geven door bijvoorbeeld samen afval te scheiden; een wandelingetje naar de glasbak of composthoop is voor velen een feestje!

Ook organiseren we met regelmaat een kleding- of speelgoed ruil voor onze ouders. Niet alleen een duurzaam en financieel leuke manier van shoppen maar natuurlijk ook om elkaar op een ontspannen manier beter te leren kennen! Wij willen ook graag onze lokale ondernemers steunen in plaats alles online te bestellen en kopen dan ook speelgoed bij de Kleine Planeet of Mama Nova.

Heb je een vraag of wil je een keertje langskomen,
vul je hieronder je gegevens in en we nemen zsm contact met je op!