Borstvoeding

Borstvoeding

We hebben veel kennis in huis van en persoonlijke ervaring met het geven van borstvoeding. Bent u bang dat uw kostbare melk wordt weggegooid aan het einde van de dag? Of dat uw kindje teveel melk binnen krijgt?

Wij voeden therapeutisch, wat rekening houdt met de natuurlijke maaginhoud van een kindje en de borstvoeding respecteert. Wij gebruiken veelal de kleinste spenen, houden de fles horizontaal, nemen pauzes tijdens de voeden en zorgen ervoor dat het kindje moeite moet doen om de melk uit de speen te krijgen. Op de deze manier is het kindje langer verzadigd en wordt de borstvoeding zoveel mogelijk nagebootst. Tevens zullen wij ook altijd in overleg met u de portiegroottes bepalen en niet op voorhand grote flessen geven aan uw kindje.

Ook heeft Femke de Kleintjesmethode, licentie cursus gevolgd bij Stefan Kleintjes en Gonneke van Veldhuizen-Staas, twee bekende lactatiekundigen.

Mochten er vragen zijn op deze gebieden, denken wij graag mee en kunnen contact leggen met een van deze lactatiekundigen.

Heb je een vraag of wil je een keertje langskomen,
vul je hieronder je gegevens in en we nemen zsm contact met je op!